Karena Babastudio Tempat Kursus Komputer, Kursus Web, Dan Kursus SEO Terbaik

Currently, a profession or a service which provide build a website, website theme design, advertising banner, signage, and flyer start to boom and hits the world... It becomes a trending profession. Furthermore when the online shop of shar'i and trendy Muslim clothes-style proliferation.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Sekarang profesi seputar jasa pembuatan website, desain template website, banner iklan, spanduk, dan brosur mulai ngehits ya... Mulai ramai lagi. Apalagi dengan menjamurnya butik-butik online khusus muslim dan muslimah bergaya syar'i tapi tetap trendi.

Then, I want to design themes for blogs or websites too, like others. I had thought to learn by caught self-errors or autodidact because it must be have a prestige when made something by myself without ask people to help. But, after thought over and over, finally I decided to look for a course place which fun, reliable, and have a big motivation to bring their alumni become skillful.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Saya jadi latah pengen ikutan ngedesain template website atau blog. Sempat terpikirkan untuk otodidak karena bakalan ada kebanggaan tersendiri ketika berhasil membuat sesuatu tanpa melalui jalur kursus. Akan tetapi melalui pertimbangan pelik dan rumit, akhirnya saya putuskan untuk mencari tempat belajar yang asyik, terpercaya, dan mencetak alumni berkemampuan unggulan.


Babastudio, Best of the best course center



Alhamdulillah... I found a course place with match criteria. Allah anchored this heart to Babastudio, the best school to take computer courseweb course, and SEO course in Jakarta Selatan and Bekasi. Take a look this video to know more about Babastudio.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Alhamdulillah... Saya nemuin tempat belajar yang sesuai kriteria. Allah tambatkan hati saya ke Babastudio, tempat kursus komputer, kursus web, dan kursus SEO terbaik, berlokasi di Jakarta Selatan dan Bekasi. Biar gak penasaran, tonton videonya melalui link Youtube ini.

Why Did I Choose Babastudio As Training Center?

Usually, most institutions claim himself as best of the best. This happen too when you look for a job or an employee, every job applicant will present in interview section as if he is the one and only the best one more than the others. That is why, we need to take a look closer and trace the facts.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

Kenapa Pilih Babastudio Sebagai Tempat Training?

Sudah lumrah kalau umumnya instansi-instansi atau lembaga-lembaga menyatakan dirinya sebagai yang terbaik. Bahkan tidak hanya instansi, dalam dunia kerja pun, setiap pelamar kerja atau outsourcing akan menyatakan dirinya lebih unggul. Oleh karena itu, diperlukan yang namanya kejelian dalam memilih dan menelusuri fakta.

Based on my observations of this training center, Babastudio. Babastudio has 7 advantages that are not implemented by another consultant and training center. Those 7 advantages make me sure and have the strong reason to school in Babastudio.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Berdasarkan pengamatan saya terhadap tempat training satu ini, yaitu Babastudio. Babastudio memiliki 7 keunggulan yang tidak dimiliki dan tidak diterapkan oleh instansi atau lembaga konsultan dan training lainnya. Yang jelas, 7 keunggulan tersebut, bikin saya makin mantep dan punya alasan kuat buat sekolah di Babastudio.

Keep reading this review about Babastudio. The best place to take computer courseweb course, and SEO course in Indonesia.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Lanjutin terus ya baca artikel review seputar Babastudio. Tempat kursus komputer, kursus web, dan kursus SEO terbaik se-Nusantara...


Front Office Babastudio
Photo by Babastudio


1. One Student And Go

The experiences learn in many institutions made a deep scratch plus poor image about a school life. It is already be the characteristic and the mainstream policy of education institutions that a program class will be opened as long as their reach the minimum requirement number of students. For example, the minimum requirement students to start a class is ten person.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

1. Satu Murid Mulai

Pengalaman-pengalaman belajar di berbagai lembaga membuat bekas mendalam sekaligus citra gak asyik tentang kehidupan sekolah. Sudah menjadi momok dan ciri khas lembaga pendidikan bahwa kelas hanya akan dimulai jika jumlah pendaftaran mencapai kuota minimum. Misalnya, minimal harus ada sepuluh orang pendaftar pada program yang ditawarkan.

"Then, when will the course start, if only wait the quota is full?"

This is ever happened in my life, when I really really need an IT certificate, such as certificates of computer courseweb course, and SEO course, as a mandatory condition took a final project (thesis). So, I signed up at one of the educational institutions in Bogor, but I did cancel the registration, because it was already more than one month from the date of the registration, but the class can not be started, because they did not yet reached the minimum quota.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
"Kapan mulainya kalau nungguin kuota?"

Pernah suatu ketika, saya benar-benar kondisi butuh banget sertifikat keahlian IT, seperti sertifikat kursus komputer, kursus web, dan kursus SEO, sebagai syarat wajib mengambil mata kuliah Tugas Akhir (Skripsi). Maka saya mendaftar di salah satu lembaga pendidikan di Bogor, tapi saya batalkan pendaftarannya, lantaran sudah sebulan lebih sejak tanggal pendaftaran, kelas masih juga belum dimulai. Alasannya, kuota minimum mereka belum tercapai.

Babastudio gives me the different perception. Babastudio would not let their student applicant waiting for the program longer. One person registered, the program will be opened and started. The instructor would not lazy or not excited because of the number of his students.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Berbeda dengan Babastudio. Babastudio tidak akan membiarkan calon muridnya menunggu sampai lumutan, jamuran, dan akhirnya pindah ke lain hati. Sekali ada yang daftar, program pun langsung dibuka. Instrukturnya gak bakalan pasang tampang ngebetein karena hanya ngajarin satu siswa saja.

Then, I guess Babastudio apply "One Student And Go" concept, trully. I grateful, finally I know Babastudio as the right training center to do computer courseweb course, and SEO course, which is perfectly to increase my skills and knowledge.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Babastudio benar-benar menerapkan konsep "Satu Murid Mulai". Kalau saja dari dulu saya tahu Babastudio, saya bakalan pilih Babastudio sebagai tempat kursus komputerkursus web, dan kursus SEO yang gak hanya sekedar sekolah buat tempat duduk, nyalin materi, lalu pulang. Akan tetapi sebagai sekolah asyik untuk belajar dan memperdalam ilmu.


Babastudio's class room
Photo by Babastudio



2. Flexible Schedule For Busy Students

This is the next reason why I love Babastudio. Pass my life with as a busy student with hectic schedules and sometimes I have some unpredictable work time, make me miss classes over and over automatically. Then, people thought judge me as a student who doesn't have a passionate to learn, can't appreciate the trainer's time, and only need the course certificate.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

2. Waktu Belajar Fleksibel

Ini juga yang saya suka dari Babastudio. Sebagai murid yang sibuk, punya aktivitas padat, dan jadwal mendadak bahkan kadang sulit diprediksi, saya lumayan sering ketinggalan pelajaran. Akibatnya, gaya belajar saya terkesan seperti murid sok sibuk, gak serius belajar, tidak menghargai waktu instruktur, dan hanya ngincer sertifikat kursus.

The reality which they can't understand is totally different... I am very very very very very serious! I wrote "very" as much as I can to show you I have a big desire to learn the subjects, although I feel hard to spare my time. Yes, indeed, I need the certificate too, but I didn't make my busyness and the density of activities to deny the computer courseweb course, and SEO course.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Padahal, aslinya saya gak gitu lho... Aseli serius banget! Sengaja aja saya tulis kata "asli" menjadi "aseli" biar mantepin nilai kebenaran niat saya. Saya memang tertarik dengan sertifikat kursusnya, tapi bukan berarti saya kepengen mengabaikan ilmu dari kursus-kursus yang saya ikuti seperi kursus komputerkursus web, dan kursus SEO.

I will tell you one of my course experiences which usually happen. Once upon a time, I registered in two programs, that are web course and computer course.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Dan, ini nieh pengalaman pribadi saya yang sudah terjadi berkali-kali. Waktu itu saya ngambil dua program, yaitu kursus web dan kursus komputer.

The web course class is available every Monday night. And also the computer course class, that is available every Saturday night and Sunday morning. While my daily routines are do shooting every weekend, full day. Then continue to attend a night class in university from Monday to Friday.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Jadwal kelas tersedia untuk kursus web adalah seminggu sekali, setiap Senin malam. Begitu pula dengan kursus komputer, diadakan setiap Sabtu malam dan Minggu pagi. Sedangkan, rutinitas saya adalah saya aktif syuting tiap akhir pekan, seharian penuh. Kemudian dilanjut kuliah malam dari Senin-Jum'at.

"The work and class schedule that doesn't fit with the course schedule, impresses me as if I am a black-student."

I tried to solve this problem by negotiating with the institution developer, plus with the trainer also, to open a special course class for me in day, so I would not miss the subjects and the study time. But, they didn't approve my petition.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
"Bentroknya jadwal kursus dengan jam kerja dan kuliah, menjadikan saya setara dengan pembeli ijazah tanpa sekolah."

Saya sudah berusaha nego sama pengurus instansi kursus bahkan kepada instrukturnya juga, untuk membuka kelas khusus di siang atau sore hari. Agar saya tidak ketinggalan materi dan jam belajar saya tidak terpotong. Akan tetapi permintaan saya tidak diluluskan.


Game room
Photo by Babastudio


3. Subject Based on Project

Learn by reading and practicing theories based on example in books, it is ordinary. I guess, this would be meaningless when an instructor give a subject just based on theoretical in his books. How could it be told as nice enough to do a computer courseweb course, and SEO course, if in fact, three hundred thousand rupiah until one million rupiah is equal as value as three books which is hold by him.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

3. Materi Berdasarkan Proyek

Kalau cuma teori dan belajar dari buku, itu sudah biasa. Kesannya pun percuma kalau instruktur ngasih materi hanya berdasarkan buku yang dia pegang. Dimana asyiknya kursus komputerkursus web, dan kursus SEO, kalau uang sejumlah tiga ratus ribu hingga satu juta rupiah sepadan dengan nilai tiga buku enam puluh ribuan yang dipegang instruktur?

More than twenty portfolio of Babastudio, give me a strong idea that the most Babastudio teachers are the professional workers and have capabilities to share their knowledge without limitation and stingy, based on their experiences develop some big projects. Plus, do some practices by using the real project for study case.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Lebih dari dua puluh portfolio Babastudio, meyakinkan saya bahwa instruktur-instruktur Babastudio mestinya adalah para pekerja profesional dan bersedia membagi ilmunya tanpa limit, tanpa pelit, berdasarkan pengalaman-pengalaman mereka mengerjakan proyek-proyek besar. Sekaligus praktek menggunakan contoh yang sudah tereralisasikan.

4. Modern And Free Relaxation Room

Babastudio different with another computer courseweb course, and SEO course center.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

4. Relaksasi Modern Dan Gratis Suguhan Babastudio

Babastudio benar-benar berbeda dengan umumnya tempat kursus komputerkursus web, dan kursus SEO lainnya.

If another institution only concern their budget to decorate a front office or class rooms, then student easily getting bored when waiting for his class mates or teacher. Babastudio is not only give the best class room performances, but also present a Game Room for free to use with 60 inch wide TV and ping-pong table facility.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Lembaga lain hanya memusatkan gedung belajar memang hanya untuk belajar dan duduk-duduk di Front Office nungguin instruktur dan kawan-kawan datang. Sedangkan Babastudio, tidak hanya menyediakan kelas belajar dengan fasilitas AC, Wifi, dan minuman gratis, melainkan juga tersedia Game Room dengan TV 60 inci dan fasilitas indoor Tenis Meja.

The conclusion is I would not being bored anymore, if I learn in Babastudio. If I feel tired and dizzy after work, I can refresh my brain and my heart in Game Room by turning on the TV, then playing a video game or watching TV while relax in sofa, eating snacks, and drink a glass of milk.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Kesimpulannya, gak bakalan bosen deh belajar di Babastudio. Kalau penat habis kerja, tinggal masuk ke Game Room, nyalain TV, lalu main game atau nonton TV sambil selonjoran di sofa, ngemil jajanan pasar, dan nyeruput susu.


We are the champions!
Photo by Babastudio


5. Babastudio Scored The Next Champion Generations

Quantity is meaningless without quality, and quality without quantity is not durable. Until 2014, Babastudio had have more than 10,000 alumni. The number of alumni and students for computer courseweb course, and SEO course programs of Babastudio is not only many, but also brilliant.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

5. Babastudio Mencetak Alumni Juara

Kuantitas tidak berarti tanpa kualitas, and kualitas tanpa kuantitas tidak bisa abadi. Hingga tahun 2014, Babastudio sudah memiliki lebih dari 10,000 orang alumni. Jumlah alumni dan murid pada program kursus komputerkursus web, dan kursus SEO Babastudio pun tidak sekedar banyak, melainkan juga berprestasi.

It was evidenced by the victory of the webmaster Babastudio alumni in Website Start up "XmartPlan For Life" in November 2012 with prize 100 million rupiah which hosted by telecommunication XL service provider. Read more in Okezone.com.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Dibuktikan dengan kemenangan salah seorang alumni webmaster Babastudio pada kontes Website Start up "XmartPlan For Life" pada November 2012, berhadiah 100 juta rupiah yang diadakan oleh pelayanan telekomunikasi XL. Baca berita selengkapnya di Okezone.com.

And also in December 2013, the Babastudio's student becames the first winner in Web eTransparancy Award Competition which hosted by Paramadina Public Policy Insitute and sponsored by Precidency of UKP 4, Open Goverment, and more. Read more in Detik.com.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Begitu pula pada Desember 2013, salah satu murid kursus web Babastudio menjadi juara pertama dalam Lomba Web eTransparancy Award yang diselenggarakan oleh Paramadina Public Policy Institute didukung oleh UKP 4 Kepresidenan, Open Government, dan lain-lain. Baca berita selengkapnya di Detik.com.

6. Official Consultant Ministry of Republic of Indonesia

For 2 years, Babastudio has been believed to develop the official website as consultant of Secretariat of the Ministry of Republic Indonesia. The first Babastudio debut start from May 2013 in Training for 47 The Ministry of Web Professional Standard.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

6. Konsultan Resmi Kementrian Republik Indonesia

Selama 2 tahun berturut-turut, Babastudio dipercaya sebagai konsultan resmi website Kementrian Sekretariat Republik Indonesia. Debut pertama Babastudio dimulai sejak Mei 2013 dalam Pelatihan 47 Kementrian Standard Web Profesional.

This chance is utilized by Babastudio for improving the professional quality subjects to Babastudio's students who follow computer course, web course, and SEO course. Plus, Babastudio also invites and supports their students to join the competitions of web of ministry.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Kesempatan ini dimanfaatkan oleh Babastudio dalam peningkatan kualitas pendalaman materi profesional kepada murid-murid Babastudio yang mengikuti kursus komputerkursus web, dan kursus SEO. Selain itu Babastudio juga mengajak dan mendukung para murid untuk mengikuti lomba-lomba web kementrian.


Babastudio's Awards
Photo by Babastudio


7. Hundreds of The Best IT Consultant & Training Awards

The last news from Babastudio is Babastudio awarded 5 trophies and appreciation ministry plagues (ICT Award) from MENKOMINFO. The awards won in the same single day. By all of their awards successfully reassured me that Babastudio is not an ordinary course place which give the untruth confess.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***

7. Ratusan Penghargaan Konsultan IT & Training Terbaik

Berita terakhir dari Babastudio adalah Babastudio mendapatkan 5 penghargaan piala menteri (ICT Award) dari MENKOMINFO. Penghargaan tersebut diraih dalam 1 hari yang sama. Penghargaan dari institusi profesional pihak ketiga membuat saya sebagai calon murid merasa tambah yakin bahwa Babastudio bukan sekedar tempat kursus biasa yang mengaku-ngaku luar biasa.

I am sure, Babastudio is the right place to deeply learn of computer courseweb course, and SEO course. The varieties programs which match with my needs increase the greedy of me to study. Unfortunately, the limited funds forced me to choose one of their programs that I really need and have a high priority.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Yakin deh sekarang, Babastudio memang tempat kursus komputerkursus web, dan kursus SEO terbaik. Pilihan program yang sesuai dengan kebutuhan saya menambah rasa kemaruk untuk belajar semakin tinggi. Akan tetapi, dana yang masih terbatas memaksa saya untuk benar-benar memilih satu program kursus yang benar-benar saya butuhkan.

By the way, I have 50% discount coupons to take web course in Babastudio. The price of each coupon is Rp 300,000.- only. Wow! If you buy the coupon right now, then you can start to be the next web master who graduated from Babastudio, only with the half of normal price. Order the coupon now by contact Lutfi with phone number 0813-1017-8809.
*** Terjemahan Bahasa Indonesia ***
Ngomong-ngomong, saya punya kupon diskon senilai 50% untuk kursus web di Babastudio. Saya jual seharga Rp 300,000.- per kupon. Lumayan kan...? Kursus di Babastudio jadi lebih murah. Untuk pemesanan dan pembelian kupon, hubungi Lutfi di 0813-1017-8809.

Komentar

  1. wah, salahnya jauh ya mbak dari tempat saya di Medan :D, kalau ada di sini, saya mau tu ikut gabung

    BalasHapus
    Balasan
    1. hehehe... iya baru ada di jakarta...
      tapi nanti denger-denger bakalan bikin versi online course..

      Hapus
  2. Temen2 kampus saya pernah kursus website dan digital marketing di DUMET School. mereka bilang kalau di DUMET School sistem belajarnya good banget. di ajarin dari nol sampe jadi. Konsultasi gratis seumur hidup. lihat aja websitenya: http://www.dumetschool.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. wah sip deh infonya hehe... nanti saya mampir, insyaa Allah...

      Hapus
  3. Maaf mau tanya ini nama templatenya apa ya??... boleh minta??... hehehe.... Bagus, cantik.

    BalasHapus
    Balasan
    1. boleh boleh.. namanya Template A Fushion temennya G Fushion... Yang bikin Mbak Kiki Dee.. :D

      Hapus
  4. ini lomba tahun lalu ya gan.....tahun ini ikutan gak? saya coba ikutan, semoga beruntung hehe http://uangindonesia.com/tempat-kursus-komputer-web-dan-seo-terbaik/

    BalasHapus

Posting Komentar

Apa yang Anda pikirkan setelah membaca tulisan ini?